Weerpresentatie Reinier of Margot (Bedrijfsevenement)

(geplaatst op 08-04-2009)

Omschrijving:
Wilt u uw klanten eens origineel verrassen, een nieuw product op gepaste wijze lanceren of zoekt u een verrassende spreker voor uw congres? Reinier van den Berg en Margot Ribberink verzorgen in het verlengde van uw wensen een op maat gemaakte presentatie!

Presentaties verzorgen zij bij u op locatie maar ook bij Meteo Consult. Uiteraard neemt u dan een kijkje achter de schermen in onze 24-uurs operationele weerkamer, radio- en TV- studio.

Reinier van den Berg
Meteoroloog, marketeer, presentator, auteur.

Reinier van den Berg maakte van zijn hobby zijn werk en is sinds 1986 werkzaam in de professionele meteorologie na zijn studie milieukunde aan de landbouwuniversiteit in Wageningen. Als weerpresentator verwierf hij landelijke bekendheid sinds hij met televisie begon in 1989.

Vanzelfsprekend kan een verslag van de wervelende tornado-expedities onderdeel uitmaken van zijn spreekbeurten. Met veel enthousiasme neemt hij iedereen mee in zijn verhaal. Bovendien kan Reinier ingewikkelde natuurkundige en weerkundige begrippen op heldere wijze voor de toehoorder begrijpbaar maken.

Margot Ribberink
Meteorologe, presentatrice.

Margot Ribberink werkt sinds 1990 als meteorologe bij Meteo Consult in Wageningen en presenteert o.a bij RTL 4, Omroep Gelderland, Omroep Brabant en RTV Noord-Holland het weerbericht op televisie. De weerpresentaties zijn de afgelopen jaren wat betreft inhoud behoorlijk veranderd. Door mooiere satellietbeelden, gecombineerde radarbeelden, temperatuur- en wolken animaties en niet te vergeten de vele foto’s die we dagelijks uit het hele land binnenkrijgen vertellen we niet alleen wat voor het weer het wordt (dat kunt u ook lezen op onze site), maar we kunnen ook weersverschijnselen uitleggen en verbanden aangeven met het veranderende klimaat.

Net als haar collega Reinier van den Berg heeft Margot ook een fascinatie voor extreem weer en gaat zij al vijf jaar lang mee naar de VS waar in het voorjaar de omstandigheden voor de vorming van extreem zware onweersbuien gunstig is. Soms ontwikkelt zich uit zo’n supercell een tornado, het meest imponerende en meest fotogenieke weersverschijnsel op aarde. Graag wil zij haar passie en bewondering voor deze krachten in de natuur met U delen in haar persoonlijke presentatie: Mama gaat weer chasen….

Leeftijd en niveau:
alle leeftijden
beginner
gevorderde
professional

Onderwijsvorm:

Prijsinformatie:
Beleef een boeiende presentatie van Reinier of Margot bij Meteo Consult of bij u op locatie en neem contact met ons op voor meer informatie.


Lestijden:

Locatie:
Uw locatie of
Agro Business Park 99
6708 PV Wageningen

Docent:
Meteo Consult


Delen |