Bedrijfsuitje Meteo Consult (Bedrijfsevenement)

(geplaatst op 08-04-2009)

Omschrijving:
Zoekt u een origineel uitje met inhoud voor uw afdeling? Of zoekt u een bekende weerman/vrouw voor een wervelende presentatie tijdens uw congres?

Meteo Consult biedt u en uw team een stralende dag met ons programma en arrangementen voor 10 tot 1000 personen!
Een congres kunt u op een originele manier kracht bij zetten door een weerpresentatie van weerman Reinier van den Berg of weervrouw Margot Ribberink. Zij zijn in staat om van een alledaags onderwerp als het weer een wervelende presentatie te maken. Elke presentatie voldoet uiteraard aan uw wensen, het weer kan perfect als metafoor gebruikt worden of als rode draad gebruikt worden tijdens uw programma.

Workshops
Voor uw afdelingsuitje verzorgen wij interactieve workshops over het weer, bij Meteo Consult in Wageningen of bij u op locatie. Bij Meteo Consult neemt u ook een kijkje achter de schermen in onze 24- uur operationele weerkamer, radio- en Tv-studio en voelt u zich eventjes weerman/vrouw.

Met een aantal partners hebben we arrangementen samengesteld waarin u de keuze heeft uit één van onze workshops.

Voor de echte weerliefhebber hebben wij een uitgebreid cursusprogramma samengesteld. De cursussen worden in Wageningen gegeven maar kunnen ook bij u op locatie verzorgd worden.
Leeftijd en niveau:
alle leeftijden
beginner
gevorderde
professional

Onderwijsvorm:
groepslessen

Prijsinformatie:
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lestijden:

Locatie:
Meteo Consult BV
Agro Business Park 99
6708 PV Wageningen

Docent:
Meteo Consult


Delen |