zangworkshops (ook presentatie of muzikale omlijsting) (Bedrijfsevenement)

(geplaatst op 10-07-2009)

Omschrijving:
Omschrijving:
Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur of eens op een andere manier betekenis geven aan de band met collega's, vrienden of familie? Jolieke geeft zangworkshops op maat aan particulieren en bedrijven. De workshops zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, teambuildingsdagen en noem maar op.
Meerstemmig zingen, stemvormingsoefeningen, improvisaties, het (met elkaar) schrijven van een lied... niets moet en bijna alles kan. De inhoud van de workshop wordt vooraf in overleg bepaald. Indien gewenst, legt Jolieke op luchtige wijze linken tussen bijvoorbeeld samen zingen en samen werken. Ook is het mogelijk een workshop uit te breiden met mindfulness-oefeningen.

Eveneens aan te raden: een workshop rond een bepaald thema. Zingen (in dat thema) staat in die workshops voorop en wordt afgewisseld met wetenswaardigheden en luistervoorbeelden. Bijvoorbeeld:
- zingen en wetenschap
- field hollers en worksongs
- blues

Zangervaring is voor geen van de workshops een vereiste. Heeft een groep wel zangervaring (bijvoorbeeld een koor) dan wordt uiteraard op het betreffende niveau ingespeeld.

Leeftijd en niveau:
alle leeftijden
beginner
gevorderde
professional

Onderwijsvorm:
1-op-1 privélessen
groepslessen

Prijsinformatie:
op aanvraag

Lestijden:
Lestijden (ook) op aanvraag

Locatie:

diverse locaties door het hele land mogelijk
Utrecht

Docent:
Jolieke Sorber Zang & Zangcoachi


Delen |